Saatavilla kielillä
English edition Dutch edition German edition Polish edition Italian edition Brazilian edition French edition Serbian edition Swedish edition Indonesian edition Ukrainian edition Spanish edition Albanian edition Hungarian edition Macedonian edition Slovenian edition Chinese edition Russian edition Finnish edition Slovak edition
"Tällä kirjalla on valtava selittävä voima. Se voi vapauttaa mielesi."
Jeffrey Tucker, Liberty.Me

Kirjoittajat

“Demokratian ja vapauden välillä on ero. Vapautta ei voi mitata mahdollisuudella äänestää. Sitä voidaan mitata asioilla, joista emme äänestä.”

John T. Wenders
Karel BeckmanKarel Beckman
Karel Beckman on kirjailija ja toimittaja. Hän on riippumattoman internet-julkaisun Energy Postin (www.energypost.eu) perustaja ja päätoimittaja. Aiemmin hän työskenteli toimittajana hollantilaisessa taloussanomalehdessä Financieele Dagblad. Hän on julkaissut myös ilmastonmuutosväitteitä ja muita ekopelotteluja kritisoivan kirjan (Het Broeikaseffect Bestaat Niet: De Mythe van de Ondergang van het Milieu – saatavana vain hollanniksi).
Hänet tavoittaa sähköpostilla karel@beyonddemocracy.net.

Frank KarstenFrank Karsten
Frank Karsten on Hollannin Mises-instituutin ja Stichting Meer Vrijheid:n (Lisää Vapautta Säätiön) perustaja. Nämä kaksi hollantilaista libertaristista organisaatiota toimivat vähentääkseen veroja ja valtion sekaantumista asioihin. Hän esiintyy usein julkisuudessa vastustamassa valtion yhä kasvavaa puuttumista kansalaisten elämään. Hänet tavoittaa sähköpostilla frank@beyonddemocracy.net.